Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
TECNAM P92 Mk2 ULM de Vânzare

Cu un design italian inconfundabil TECNAM P92 Mk2 ULM este noua versiune substanțial îmbunătățită și modernizată a unui avion de legendă TECNAM P92 Echo ULM. TECNAM P92 Mk2 s-a născut după experiența fabricării a peste 2000 (două mii) de aeronave P92 în decurs de aproape două decenii. Pe succesul avionului TECNAM P92 s-a clădit actuala poziție dominantă a firmei TECNAM la nivel mondial. Multe alte modele de avioane au ieșit la zbor din fabrica TECNAM după TECNAM P92 Echo dar nici unul nu s-a apropiat de succesul acestuia. Știați că acum TECNAM produce avioane bimotor de 11 locuri în aceeași fabrică în care produce modelul P92 Mk2 ULM?

Cui se adresează?
Fiind un avion extrem de docil este alegerea potrivită atât pentru un pilot începător care vrea să învețe în siguranță cât și pentru un pilot experimentat în căutarea unui avion relaxant.
În esență este un avion care ”iartă” multe pilotului și îl ajută ceea ce va face ca fiecare zbor să fie o relaxare.
Este un avion potrivit chiar și pentru persoanele care nu au licență de zbor. Cu un instructor de zbor, dorință de zbor și puțină benzină se poate face școala direct pe acest avion.
Cu o cabină finisată de lux TECNAM P92 Mk2 te va încânta prin confort și eleganță. Asta pe lângă impresia puternică pe care o va face familiei, prietenilor tăi și partenerilor de afaceri.Cum arată în interior?
TECNAM P92 Mk2 a modernizat cabina care acum este mult mai spațioasă. Aparatura de bord este compusă dintr-o o suită de două ecrane GARMIN de 10". În dotare este și stația radio, un transponder și un emițator pentru localizarea în caz de pericol. Tot ce este necesar, și un pic mai mult, este deja instalat pe aeronavă. Benzină, căsti și ești gata de zbor.
TECNAM P92 Mk2 GARMIN

Este un avion sigur?
Am putea spune că este printre cele mai sigure avioane ULM de pe piață. Pe lângă calitățile de zbor deosebite care asigura siguranța zborului l-am comandat și echipat cu o parașută balistică care poate aduce tot avionul încet pe pământ. Numărul foarte mare de avioane fabricate este garanția calităților de zbor și a siguranței.Ce face autopilotul?
Autopilotul este un echipament care menține avionul pe o direcție sau traiec prestabilit. La zboruri lungi este un factor în plus de relaxare  dar și de siguranță prin faptul că scade mult încărcarea pilotului. Acest sistem este în dotarea avionului YR5335

Cum se întreține avionul?
Având o motorizare consacrată, motor ROTAX 912 ULS de 100HP, întreținerea avionului este facilă și costul de operare redus. Consumul de benzină este de aproximativ 15-17 litri de benzină auto pentru fiecare oră de zbor. Legislația actuală permite efectuarea reviziilor și verificărilor de către pilot dacă acesta stăpânește cunoștințe minime tehnice. Se poate opta și pentru colaborarea cu persoane specializate care să facă reviziile, sunt multiple opțiuni în acest sens. Simplificând pentru o mai ușoară înțelegere la fiecare 50 de ore de zbor se face o verificare vizuală, la fiecare 100 de ore de zbor se face un schimb de ulei și filtre.

Cine este TECNAM?
Pentru cine nu știe TECNAM este cel mai mare producător de avioane de Aviație Generală din Europa și în top 3 mondial pe același segment.
Istoria TECNAM începe în anul 1948 cu visul de a zbura a fondatorilor, frații Pascale. Marca TECNAM apare în anul 1986 și primul avion care o consacră este chiar TECNAM P92. De atunci firma TECNAM produce într-o fabrică ultramodernă aproximativ 400 avioane pe an, de la TECNAM P92 Mk2 ULM de două locuri la TECNAM P2010 TDi – 4 locuri cu motorizare Turbo Diesel – la bimotorul de 11 locuri TECNAM P2012. Este relevant? Noi credem că este. Face diferența dintre avioanele TECNAM produse într-o fabrică specializată și avioanele care au prospecte frumos colorate dar sunt produse în doar câteva unități pe an în hangare mici. Alegeți siguranța și veți câștiga pe termen lung.

Pot să îl cumpăr pe societate?
Da, se poate. 90% din avioanele vândute de noi sunt deținute de societăți comerciale. În contabilitate este un mijoc de transport cu amortizarea aferentă. Suplimentar se deduc și cheltuielile de întreținere și de combustibil. 

Cât costă?
Putem ajuta cu finanțare, tot ce ține de întreținere în așa fel încât să te bucuri pe deplin de avion.
Suntem la un telefon distanță pentru a-ți oferi detalii suplimentare relevante.  0740142410
Preț 164900 Euro + TVA
https://www.traditionrolex.com/29https://www.traditionrolex.com/29